Η υπερβολική χρήση του twitter προκαλεί καυγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια

Νέα έρευνα μελέτησε το αντίκτυπο που έχει η υπερβολική χρήση του twitter ανάμεσα στα ζευγάρια.
Συγκεκριμένα η έρευνα μέσω ερωτηματολόγιου, που στάλθηκε σε 3,4 εκατομμύρια χρήστες, μελέτησε τη συχνότητα χρήσης του twitter και κατά πόσο αυτή σχετίζατε με προβλήματα στη σχέση. Continue reading

Google My Business: Η νέα πλατφόρμα της google που ενώνει της επιχειρήσεις με τους πελάτες της

H Google, δημιούργησε ένα νέο χρήσιμο εργαλείο, με σκοπό να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων/ιστοσελίδων να δημιουργήσουν το δικό τους πιστό κοινό. Όπως ισχυρίζεται η Google το νέο πρόγραμμα ουσιαστικά βοηθάει τις επιχειρήσεις να καταλάβουν καλύτερα τους πελάτες τους και να καλύψουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους.

Καταχωρώντας την επιχείρησή σας στον κατάλογο Google My Business, την καταχωρείτε ταυτόχρονα στην Αναζήτηση, τους Χάρτες και το Google+, έτσι ώστε να μπορούν να σας βρίσκουν οι πελάτες, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν.

Στο νέο πρόγραμμα πρόκειται να ενσωματωθεί και η πλατφόρμα Google AdWords, ώστε να παρέχει στις επιχειρήσεις στατιστικά στοιχεία σχετικά με την επισκεψιμότητά, τους πελάτες και την δέσμευση τους.

Οι πελάτες θα μπορούν να δείξουν την εκτίμησή τους με αξιολογήσεις και κριτικές, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κουμπί +1 για να υποστηρίξουν το περιεχόμενό, καθώς και να αναδημοσιεύσουν τις αναρτήσεις στο Google+ και σε όλο τον ιστό.

Στόχος της Google είναι να συγκεντρώσει ακριβείς επιχειρηματικές πληροφορίες και έτσι στη συνέχεια να βελτιώσει το σύνολο των παροχών της.

Προβολή ολογραμμάτων – σύντομα στα smartphones !

Όταν οι διοργανωτές του φεστιβάλ Coachella έβαλαν το ολόγραμμα του ράπερ Tupac να εμφανίζεται στη σκηνή κατά τη διάρκεια της περιβόητης συναυλίας το 2012, χρησιμοποίησαν έναν υψηλής ισχύος προβολέα για να δημιουργήσουν αυτό το παράξενο «θαύμα» . Δυο χρόνια μετά, μια start up εταιρεία που ονομάζεται Ostendo παίρνει αυτό το είδος της τεχνολογίας και το συρρικνώνει με σκοπό να το χωρέσει στο iPhone σας. Continue reading