Οι επιδόσεις και ο σχεδιασμός του Galaxy S5 σε μικρότερες διαστάσεις

Η Samsung Electronics Co., Ltd., ανακοίνωσε το Galaxy S5 mini. Το Galaxy S5 mini έχει τις ίδιες επιδόσεις με τη ναυαρχίδα της Samsung, ενώ οι χρήστες θα έχουν επίσης στη διάθεσή τους τις λειτουργίες fitness και την προστασία συσκευής που διαθέτει και το Galaxy S5.

«Πάντα προσπαθούμε να σχεδιάζουμε συσκευές που να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες και τις προτιμήσεις των καταναλωτών», ανέφερε ο JK Shin, CEO και Head of IT & Mobile Communication της Samsung Electronics. «Με το Galaxy S5 mini, όλοι μπορούν να απολαμβάνουν τις χρήσιμες λειτουργίες του Galaxy S5, σε μια κομψή συσκευή, με minimal σχεδιασμό».

Διαθέτοντας οθόνη 4,5 ιντσών Super AMOLED, το Galaxy S5 mini προσφέρει έντονα και ζωηρά χρώματα, ενώ το compact μέγεθός του παρέχει άνεση, για πιο εύκολη χρήση, μόνο με ένα χέρι. Όπως το Galaxy S5, έτσι και το Galaxy S5 mini διακρίνεται για την πίσω όψη του, η οποία δίνει στη συσκευή μια μοντέρνα και λαμπερή εμφάνιση καθώς και άνετο κράτημα.

Το Galaxy S5 mini διαθέτει τις καινοτόμες λειτουργίες του Galaxy S5, όπως πιστοποίηση IP67, Ultra Power Saving Mode, μετρητή χτύπων καρδιάς, σάρωση δακτυλικού αποτυπώματος και συνδεσιμότητα με τις πιο πρόσφατες wearable συσκευές της Samsung.

Το Galaxy S5 mini είναι εξοπλισμένο με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Quad Core 1.4 GHz και μνήμη 1.5GB RAM, για άνετο multi-tasking, ταχύτερη φόρτωση ιστοσελίδων, εύκολη μετάβαση στο UI και γρήγορη εκκίνηση. Με την υψηλής ανάλυσης 8MP κάμερα, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν καθαρές και φωτεινές φωτογραφίες και βίντεο, ενώ η υποστήριξη LTE Category 4 τους δίνει τη δυνατότητα για ταχύτατο downloading ταινιών και παιχνιδιών εκτός σπιτιού.

Το Galaxy S5 mini θα γίνει διαθέσιμο στις αρχές Ιουλίου, αρχικά στη Ρωσία και στη συνέχεια η διάθεσή του θα επεκταθεί στην παγκόσμια αγορά. Στο λανσάρισμά της, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα: μαύρο (Charcoal Black), λευκό (Shimmery White), μπλε (Electric Blue) και χρυσό