Τα δρομολόγια των τρένων στους χάρτες της Google

Ταξιδεύετε με τρένο και θέλετε να έχετε εύκολη πρόσβαση στα δρομολόγια, αλλά και να σχεδιάζετε τις δικές σας διαδρομές (έστω όπου υπάρχουν ράγες!); Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε συνεργασία με τη Google πλέον σας δίνουν αυτή τη δυνατότητα μέσα από την εφαρμογή Transit, στο https://maps.google.gr.

Ουσιαστικά,  η Google ενσωμάτωσε στους χάρτες της τις πληροφορίες για τις διαδρομές των προαστιακών γραμμών Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρας, καθώς και του συνόλου του υπεραστικού δικτύου.
Η προσθήκη αυτών των πληροφοριών δρομολογίων στοχεύει στη διευκόλυνση της μετακίνησης των χρηστών σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της Ελλάδας μέσω των Google Maps, όπως ανακοίνωσε η Google.
Πλέον, μέσω του Transit των Google Maps, οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου, αλλά και οι ξένοι επισκέπτες στη χώρα μας θα μπορούν να βρουν οδηγίες για τις μετακινήσεις τους και να σχεδιάζουν τις διαδρομές τους σε όλη την Ελλάδα μέσω του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone τους.
Η πρωτοβουλία αυτή επεκτείνει τις δυνατότητες που προσφέρονται από την εφαρμογή Google Maps, με χρήσιμες πληροφορίες για όλους τους χρήστες των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών της χώρας μας.
Παράλληλα, αποτελεί μέρος της αποστολής της ομάδας των Google Maps να διευκολύνει τους χρήστες, τους κατοίκους των πόλεων και τους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν τον κόσμο με τις υπεραστικές και αστικές συγκοινωνίες, με αυτοκίνητο ή και πεζοί.