«Εξωτικά» κινητά με διαμάντια και σπάνια δέρματα!

Αν είστε από αυτούς που χάνουν το κινητό τους επειδή δεν θυμούνται ποτέ πού το ακούμπησαν, τότε το κινητό Savelli Champagne Diamond δεν είναι για εσάς. Η αφηρημάδα, όταν κρατάει κανείς στα χέρια του ένα αντικείμενο αξίας 41.850 ευρώ, απαγορεύεται διά ροπάλου!

Το συγκεκριμένο κινητό εντάσσεται σε μια συλλογή που κάνει το νέο iPhone να δείχνει φτωχός συγγενής και έχει σχεδιαστεί από τον Ελβετό Αλεσάντρο Σαβέλι. Ο δημιουργός έχει επενδύσει σε πολύτιμα υλικά, όπως μέταλλα, πετράδια, ακόμα και εξωτικά δέρματα, αλλά και στην τεχνολογία αιχμής στον τομέα των androids.

Δεν είναι όμως όλα τα κινητά της πολυτελούς σειράς Savelli γεμάτα διαμάντια. Μεταξύ των 11 διαθέσιμων μοντέλων ξεχωρίζει το Black Sport, που έχει ένα απλό δερμάτινο κάλυμμα, το οποίο ωστόσο είναι από δέρμα αλιγάτορα.

«Επιλέγουμε προσεκτικά τα καλύτερα διαμάντια και στολίζουμε με αυτά τα κινητά μας χρησιμοποιώντας την τεχνική serti neige. Πετράδια με διαφορετική διάμετρο τοποθετούνται πλάι πλάι, καλύπτουν το πολύτιμο μέταλλο και ενισχύουν τις οργανικές καμπύλες κάθε κινητού» αναφέρει χαρακτηριστικά στο σάιτ του ο οίκος Savelli που έκανε πέρυσι το καλοκαίρι το ντεμπούτο του στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Πανάκριβα, υπερπολυτελή κινητά φτιάχνει και η ελβετική εταιρία ρολογιών Tag Heuer. Στην δική της κολεξιόν περιλαμβάνει μοντέλα με δέρμα από εξωτικά ζώα αλλά και πολύτιμες πέτρες. Η σειρά Meridiist έχει να επιδείξει, για παράδειγμα, το Jewellery Pink Sapphire που είναι καλυμμένο με ροζ δέρμα αλιγάτορα και 47 πολύτιμους λίθους. Ακόμα πιο πολυτελές είναι το μοντέλο Jewellery Full Diamonds που εκτός από το δέρμα αλιγάτορα έχει πάνω του διάσπαρτα 211 λευκά διαμάντια.

Με κάθε αγορά ρολογιού της σειράς ο ιδιοκτήτης αποκτά και υπηρεσία γραμματείας που είναι σε θέση να του εξασφαλίζει τραπέζι στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου και σε sold out παραστάσεις.