Τα καλύτερα Smartphones της αγοράς

 

 

 

 

1

Google Nexus 6

Αν και η Google απογοήτευσε τους οπαδούς της, ανεβάζοντας αρκετά την τιμή του νεότερου Nexus τους δικαιώνει στα τεχνικά χαρακτηριστικά : σε τεχνικά χαρακτηριστικά: Μεγάλη οθόνη Quad HD 5,92 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 805 στα 2.7GHz, RAM 3GB, Adreno 420 επεξεργαστής γραφικών και κάμερα 20 megapixel. Όλα αυτά εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργικά της τελευταίας γενιάς του Android, 5.0 Lollipop. Παράλληλα, το Nexus 6 είναι ανθεκτικό στο νερό

 

2

 

Samsung Galaxy Note 4

Διαθέτει υπέροχη 5,7 ιντσών Quad HD Super AMOLED οθόνη και αποτελεί ένα πραγματικό εργαλείο για επαγγελματίες αλλά και όσους θέλουν ένα πανίσχυρό gadget στην «τσέπη» τους, καθώς προσφέρει άπλετη ισχύ.

3

 

Sony Xperia Z3

Η ναυαρχίδα της Sony διαθέτει έξυπνα κόλπα που διευκολύνουν τη διεπαφή, αντοχή στο νερό, υπέροχη κάμερα άνω των 20 megapixel, καθιστούν το Xperia Z3 Compact, μια συσκευή που ακόμη και οι σκληροπυρηνικοί χρήστες θα επέλεγαν.

4

 

LG G3

Το μεγάλο «όπλο» του G3 είναι η 5,5 ιντσών επιφάνεια που φιγουράρει στην πρόσοψη της συσκευής και διαθέτει τεράστια ανάλυση 2560 x 1440!

5

Samsung Galaxy S5

Με εξαιρετική full HD οθόνη 5,1 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή, πλήθος αισθητήρων και κάμερα να… «βγάζει μάτια», το Galaxy S5 κερδίζει σε σχεδόν όλους τους ανταγωνιστές, αλλά παραφωνία αποτελεί ο πλαστικός σκελετός.

8

 

 

Nokia Lumia 930

Η ναυαρχίδα στη σειρά Lumia διαθέτει full HD οθόνη 5 ιντσών, εξαιρετική κάμερα στα 20 megapixels με οπτικό σταθεροποιητή και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης της μπαταρίας. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το Lumia 930 προσφέρει την καλύτερη εμπειρία χρήσης των Windows Phone

 

7

Apple iPhone 6 Plus

Διαθέτει μια εξαιρετικά φωτεινή οθόνη, με υψηλή αντίθεση για άψογη προβολή περιεχομένου. Παράλληλα, το μεταλλικό σώμα με όμορφο σχεδιασμό είναι το ισχυρό του χαρτί έναντι ανταγωνιστικών phablet. Από την άλλη, πέρα από το μέγεθος, ανασταλτικό παράγοντα για την αγορά του είναι φυσικά η τσουχτερή του τιμή.