Κάντε δώρο σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο

Πολλοί έχουν την επιθυμία να βοηθήσουν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο ή ένα μέλος της οικογένειας τους, να περιορίσει ή να απαλλαγεί από την συνήθεια του καπνίσματος. Ένα καλό ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι το τέλειο δώρο για να βοηθήσετε έναν  αγαπημένο σας φίλο. Άλλωστε το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους και σε διαφορές περιστάσεις, επιβεβαιώνει  ότι πρόκειται για ένα χρήσιμο και ενδιαφέρον δώρο.

Ο παραλήπτης του δώρου μπορεί να το χρησιμοποιήσει είτε ως εναλλακτική λύση σε χώρους που απαγορεύεται το κάπνισμα, είτε για να περιορίσει το κάπνισμα, είτε για να το κόψει τελείως.

Πολλοί καπνιστές έχουν σκεφτεί να δοκιμάσουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο, αλλά δύσκολα το παίρνουν απόφαση. Έτσι λοιπόν θα τους δώσετε εσείς την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια πιο ασφαλή μέθοδο καπνίσματος, όπως πολλές έρευνες έχουν αποδείξει.

Αν σκέπτεστε να το  κάνετε δώρο σε κάποιον φίλο, θα πρέπει να γνωρίζετε τον τρόπο  που καπνίζει, έτσι ώστε να επιλέξετε  τον κατάλληλο εξοπλισμό. Για παράδειγμα αν πρόκειται να το δωρίσετε σε κάποιον βαρύ καπνιστή, θα ήταν λάθος να αγοράσετε ηλεκτρονικό τσιγάρο με φίλτρα με χαμηλή ποσότητα νικοτίνης. Η σωστή επιλογή για όσους καπνίζουν πλήρη γεύση καπνού, θα ήταν το ηλεκτρονικό τσιγάρο με φίλτρα τα οποία θα έχουν 8 mg ή 16 mg σε περιεκτικότητα νικοτίνης.

Σκέφτεστε λοιπόν κάποιο καλύτερο δώρο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, από ένα δώρο που θα συμβάλει στην βελτίωση της υγείας του;

Τα οφέλη του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε σχέση με το κανονικό  είναι παρά πολλά. Το βασικότερο όφελος σχετίζεται με την υγεία. Όπως πολλές έρευνες έχουν αποδείξει, πολλοί καπνιστές έχουν ελαττώσει σημαντικά  το κάπνισμα μετά την μετάβαση τους από το βιομηχανικό στο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Επίσης, έχουν καλύτερη αναπνοή και καλύτερη γευστική και οσφρητική αίσθηση. Τέλος, αυτή η μετάβαση έχει τεράστια οικονομικά οφέλη, αφού δεν υπάρχουν τα καθημερινά έξοδα που χρειάζονται για τα βιομηχανικά τσιγάρα.